L'Auditori Teatre Calldetenes aixeca el teló d'una nova temporada

Dilluns, 13 de de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest segon semestre torna el Festival de Titelles i algunes de les obres suspeses durant la pandèmia, com El Gallardo Español d'en Peyu. 

La nova temporada de l'Auditori Teatre Calldetenes arrenca el dissabte 2 d'octubre amb IAIA de Mambo Project, un espectacle multidisciplinari on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història. És una obra de petit format on públic i actors se situen a dalt de l’escenari en una experiència immersiva.

El dissabte 23 d’octubre en Peyu tornarà a pujar a l’escenari municipal amb EL GALLARDO ESPAÑOL, un espectacle que es va haver de suspendre amb l’arribada de la pandèmia ara fa més d’un any.

El mes de novembre és el mes del titelles a Calldetenes, amb propostes per a tota la família i un espectacle per a adults. El Calltitellesdetenes arrencarà el dilluns 1 de novembre amb un clàssic que no passa de moda: HAMELÍ de Xip Xap. El diumenge 7 de novembre arriba DALTABAIX de la Companyia Matito, un espectacle amb música en directe de Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries. La setmana següent, el dia 14, serà el torn de Zipit Company amb JAI, EL MARINER. Finalment, tancarà el cicle El Pot Petit amb LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS. El dissabte 13 de novembre es farà la sessió de titelles per a adults amb la proposta musical MRS. BROWNIE de Teatre Nu, una altra de les propostes suspeses l’any passat.

El diumenge 28 de novembre arriba una comèdia sobre les dones i la seva sexualitat, els tabús socials, la repressió i la incultura sexual: LOS MONÓLOGOS DE LA VAGINA d’Eve Ensler, una proposta en col·laboració amb L’Atlàntida. Finalment, tancarà l’any una altra comèdia que es va haver de suspendre. El dissabte 11 de desembre, Òscar Intente i Jordi Coromina pujaran a l’escenari per fer-nos passar una bona estona amb PERDUTS de Ramon Madaula.

Paral·lelament, l’Auditori Teatre Calldetenes també acollirà UN FUNERAL DE MORT, l’obra de Festa Major de l’Espardenya Teatre, els dies 25 i 26 de setembre; i LA SOTANA, la ràdio en directe aquest diumenge 12 de setembre dins les propostes de la Festa Major. A finals d’any, també tornaran Els Pastorets de la mà de la companyia de teatre local.

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrecalldetenes.cat

Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:27