L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes engega la nova campanya de Nadal 2019

Dilluns, 2 de de desembre de 2019 a les 00:00

Aquest any repartiran més de 1200 € en premis, entre els quals hi ha 2 abonaments dobles per l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Aquest mes de desembre ha entrat la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes, destinada a fomentar l’activitat comercial del poble durant les festes de Nadal.  Sota el títol “Nadal a Calldetenes”, dins el marc de les activitats anuals de dinamització de l’associació, es vol presentar el poble no només com un punt actiu, amb un comerç de proximitat i serveis de qualitat, sinó també com un entorn accessible, amb una gran disponibilitat d’aparcament gratuït.

La campanya “Nadal a Calldetenes” durarà des de principis de desembre de 2019 i fins al 3 de gener de 2020, i hi participen trenta-sis establiments de Calldetenes. En els comerços i serveis participants, els clients i les clientes rebran unes butlletes de participació al sorteig de la campanya, que hauran de retornar amb les seves dades de contacte. Finalment, el dia 5 de gener, després de la Cavalcada, es realitzarà el sorteig, premiant els trenta-vuit afortunats i afortunades amb vals de descompte per valor de 30€ a gastar en els establiments participants, així com dos abonaments dobles de temporada per l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Tota la informació sobre la campanya es trobarà recollida als cartells i les butlletes de participació, i també a les xarxes socials de l’associació: Facebook (Associació de Comerciants i Serveis – Calldetenes), Instagram (@aciscalldetenes) i Twitter (@CalldetenesCS).

Darrera actualització: 02.12.2019 | 11:20