L’Ajuntament prepara una nova edició de la Guia de comerços, serveis i activitats empresarials de Calldetenes

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 00:00

En una primera fase s’estan recopilant les dades de les empreses per actualitzar i ampliar la Guia a la totalitat de les activitats econòmiques de Calldetenes.

Entre les accions programades per aquest any en l’àmbit de la promoció del comerç i les empreses, des de l’Ajuntament es treballa en la reedició i actualització de la Guia de comerços, serveis i activitats empresarials de Calldetenes editada el 2016. La voluntat és la d'actualitzar les dades de totes les empreses que hi participaven llavors, incorporant la totalitat de l'activitat empresarial de Calldetenes.

Aquesta guia, finançada íntegrament des de l’Ajuntament de Calldetenes amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Creacció, contindrà una fitxa de cadascun dels comerços i empreses, junt amb una fotografia i les dades més significatives del producte o servei que ofereixen.

En aquests moments, s’està contactant amb totes les empreses i serveis per a recollir la informació que es traspassarà a la Guia. Si sou un comerç, servei o empresa ubicada a Calldetenes i no heu rebut la informació per correu electrònic, podeu descarregar-vos la fitxa adjunta i enviar-la a ajcalldetenes@gmail.com

Podeu visionar la primera edició de la Guia de comerços, serveis i productors de Calldetenes fent clic aquí.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 10:38