L’Ajuntament obté la Menció Infoparticipa a la transparència

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Calldetenes ha obtingut la Menció Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

El guardó reconeix l'Ajuntament en haver obtingut un compliment del 75% dels 52 indicadors que avaluen l'organització i la qualitat de la informació publicada al web municipal. Es tracta de la sisena edició del projecte impulsat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que té l'objectiu d'avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure la millora de la transparència i la qualitat de la informació que s'ofereix a la ciutadania. En aquesta edició s’ha posat especial interès en valorar la promoció de la qualitat de les informacions que es mostren als webs corporatius, per al foment de la participació ciutadana efectiva, el retiment de comptes de l’acció de govern i els pressupostos.

L’acte d’entrega de premis ha estat el dimecres, 13 de març, a la sala d'actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'esdeveniment conduït pels periodistes Núria de José i Dani Gutiérrez ha estat presidit per la rectora de la UAB, Margarita Arboix. A més, també ha comptat amb les intervencions d'Amparo Moreno, directora del LPCCP; Jaume Viñeta, coordinador de Focus Grup sobre transparència i qualitat de la informació de les administracions públiques i Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 11:26