L'Ajuntament de Calldetenes dins el TOP10 en el Reconeixement Administració Oberta

Dijous, 30 de de març de 2023 a les 00:00

Ahir dimecres 29 de març a les 17 hores, el regidor Miquel Riera va recollir el guardó d'Administració Oberta, on l'Ajuntament de Calldetenes està entre les 10 primeres administracions, dins de la categoria de "Ajuntaments de 1.001 a 5.000 habitants"

 

Aquesta ha estat la VIII edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC, amb l’objectiu de valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.

L'acte de lliurament dels guardons s'ha celebrat a la Sala de Petita del Kursaal de Manresa i va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta del Consorci AOC, Laura Vilagrà, del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, Jaume Oliveras, de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo.

Enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, en el cas de l'Ajuntament de Calldetenes, dins la categoria de 1.001 a 5.000 habitants. 

 

L’acte s’ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC des d’on podeu recuperar el vídeo sencer de l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2022. També podeu accedir a les fotos de l’acte al canal de Flickr de l’AOC.

 

Darrera actualització: 30.03.2023 | 12:28