La Ruta-Joc dels Molins

Dijous, 3 de de novembre de 2022 a les 00:00

La Ruta dels Molins del nostre municipi s’hi amaga molta història que sovint desconeixem.

És per això que, la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Calldetenes ha posat en marxa, a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona i conjuntament amb l’empresa NaturaLocal, un web que amb el suport d’una aplicació mòbil mostra a través d’un joc de preguntes el recorregut total de la Ruta.

Aquest ruta convertida en joc ens endinsa dins d’una agradable passejada on podrem interactuar a través de codis QR que ens aniran informant de la història farinera de Calldetenes, a través dels seus molins i els camps de conreu. Podrem gaudir d’informació i de les curiositats a través de faristols amb textos i àudios amb explicacions dels molins i llocs com la Bassa del Blanqueig, El Molí del Pujol, La Font de les Eres, entre d’altres.

S’inicia a la plaça Onze de Setembre i és una ruta circular plana, fàcil i fresca , recorrent fins a 16 punt d’interès dins un paisatge amb grans arbres, camps de conreu i amb unes vistes panoràmiques de la Plana de Vic excel·lents. Aquesta ruta és recomanable tant a peu com en bicicleta.

 

És recomanable descarregar-se l’App de Natura Local per fer aquesta ruta guiada i interpretada.

 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 15:29