La consellera de Drets Socials Violant Cervera visita Calldetenes

Dijous, 7 de de juliol de 2022 a les 00:00

En la seva visita a Osona, la consellera ha estat al Centre Riudeperes i a l’Ajuntament de Calldetenes.

Després de visitar les obres del Monestir de Sant Tomàs de Riudeperes i el Centre Riudeperes, la consellera de Drets Socials s’ha traslladat a l’Ajuntament per a la signatura del Llibre d’Honor i per reunir-se amb l’alcalde, la regidora de Benestar Social i els regidors de Serveis i Turisme. En la reunió també hi ha participat la directora dels serveis territorials Lluïsa Nicolau i la delegada del govern a la Catalunya Central Rosa Vestit.

Durant la trobada, s’ha presentat a la consellera els serveis que s’ofereixen als veïns i veïnes de Calldetenes a través del Centre de Serveis Armand Quintana i del Casal de la Gent Gran, així com el seu funcionament i els projectes que s’hi desenvolupen. També s’ha parlat de possibles ajuts i subvencions que es pot beneficiar Calldetenes per invertir en la millora d’aquests equipaments.  

D’altra banda, durant la visita al Centre Riudeperes, Cervera ha explicat que “el departament destinarà 3,1 milions d’euros procedents dels Fons Europeus Next Generation per a la a remodelació i ampliació de la residència de persones amb discapacitat intel·lectual”.  

Darrera actualització: 07.07.2022 | 14:44

Imatges

visita consellera drets socials visita consellera drets socials