KOBR3, diumenge 14 d’abril a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

Dimarts, 2 de d’abril de 2024 a les 10:00

Un espectacle de circ contemporani, d’uns 50 minuts i per tots els públics de la companyia Zirkozaurre.

‘Kobr3’ gira i fa girar els espectadors al voltant del coure. Sobre l'escenari, tres artistes combinen tècniques de malabars, manipulació d'objectes, roda Cyr, bola contact i moviments compassats. Estètica, plasticitat. Complicitat, harmonia. Circ contemporani en cuidades coreografies. Parts i més parts d'un tot cuinat a foc lent i que es paladeja amb plaent celeritat.

No li donis gaires voltes, no ho pretenen. ‘Kobre3’ persegueix només que t'abstraguis i entretinguis. Que et deixis portar. Per la música. Pel ritme. Per la escenografia. Per tants detalls. Pel que vegis, per allò que sentis. Fora rutines i preocupacions. Pots imaginar. Sí, imagina, tant com vulguis. I sobretot gaudeix. Hi ha lloc per a tu al nostre món de coure. De coure… i il·lusions compartides.

Zirkozaurre, un grup de tres artistes de circ, Gorka Pereira, Imanol Suso i Pablo Cáceres, que comparteixen la passió per una mateixa disciplina: els malabars.

 

Al web de l’Auditori Teatre Calldetenes es pot consultar tota la programació i comprar les entrades: www.teatrecalldetenes.cat

Darrera actualització: 06.03.2024 | 09:56