Kit Digital: programa d’ajudes per a digitalització de pimes, microempreses i autònoms

Dimecres, 16 de de març de 2022 a les 00:00

El programa Kit Digital ofereix ajuda econòmica en forma de bons digitals per accedir a solucions que donen suport en el procés de transformació digital de l'empresa per a millorar la competitivitat. 

En funció del nombre de treballadors, les empreses podran accedir a un bo digital d'entre 2.000 i 12.000 euros que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors).

El Kit Digital pot ajudar en els projectes de digitalització relacionats amb web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel·ligència empresarial analítica, serveis i eines d'oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat...

El programa, amb un pressupost total de 3.067 milions d'euros per al període 2021-2023, està finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, i s’emmarca dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla de Digitalització de Pimes.

Kit Digital neix per donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms i acompanyar-los en l'adopció de solucions digitals que augmentin el seu nivell de maduresa digital.

Si necessiteu assessorament us podeu dirigir a Creacció o consultar la guia que han elaborat aquí.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 13:39