Jornades Càpsula 2023

Divendres, 17 de de febrer de 2023 a les 00:00

1, 2 i 3 de març al Recinte Firal El Sucre s'organitza la novena edició de Càpsula, jornades d'orientació acadèmica i professional organitzades pel servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els Serveis de Joventut de la Comarca. 

Tot i que els actes principals de les jornades es realitzaran al recinte firal del Sucre de Vic, els dies 1, 2 i 3 de març de 2023, hi haurà activitats de Càpsula durant els mesos de febrer i març a diversos municipis de la comarca.
Els dies 1, 2 i 3 de març s'obrirà el matí i el dia 2 també s'obrirà a la tarda. Els tres dies al matí es destinen a l'alumnat de 4t d’ESO, PFI i programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. El dia 2 de març a la tarda es destina a les famílies, professionals i joves.
Al recinte firal hi haurà xerrades, estands, taules rodones i punts d'orientació personalitzada, també hi haurà activitats orientades a l'autoconeixement i el benestar emocional.
Les accions que trobarem repartides per la comarca durant els mesos de febrer i març seran xerrades per professionals, famílies i joves i també punts d'orientació personalitzada.

Més enllà de l'oferta presencial, la pàgina web de Càpsula segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

 

Podeu consultar el catàleg de Capsula 2023 i altres a l'espai de documentació adjunta. 

Darrera actualització: 17.02.2023 | 11:16