Inscripcions a la nova edició del Voluntariat Ambiental i Social

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 00:00

Les inscripcions al Projecte de Voluntariat Ambiental i Social de Calldetenes, que arriba aquest 2022 a la desena edició, es recolliran exclusivament del 23 de maig al 3 de juny.

El camp de treball es portarà a terme del 4 al 22 de juliol. Durant aquestes tres setmanes es treballarà principalment per crear una zona de pícnic a la Ruta dels Molins, al costat del Molí de la Frontera, i es repararan els ponts malmesos pels temporals, entre d’altres tasques. Paral·lelament als treballs de fusteria, paleta, jardineria, pintura..., es faran activitats lúdiques i de coneixença d’entitats sense ànim de lucre que treballen en projectes socials a la comarca.

S’ofereixen 20 places per a joves d’entre 13 i 17 anys o que hagin cursat ESO aquest curs 2021-22, que conviuran amb les persones voluntàries sèniors que des de l’Espai Activa’t també participen en el projecte, compartint experiències i coneixements.

Per a formalitzar la inscripció cal que us descarregueu el formulari de sol·licitud adjunt i el completeu, el signeu i el retorneu al Punt Jove (dilluns, dimecres i dijous de 16 h a 20 h, i dimarts i divendres de 9 h a 11 h) o per correu electrònic a ajcalldetenes@gmail.com entre el 23 de maig i el 3 de juny. Un cop finalitzat el termini d’inscripcions, es valoraran les sol·licituds rebudes i el compromís dels i les joves. En cas de superar les 20 places es realitzarà un sorteig i s'informarà a les famílies abans del 13 de juny.

El projecte es va començar l’any 2013 a la Ruta dels Molins, i des de llavors s’han fet intervencions a la mateixa ruta i a altres espais del municipi com són el parc de Les Adoberies, el torrent de Sant Marc, la bassa del Blanqueig, la font de la Boga, la plaça Mercè Rodoreda o el pipican del passeig Canigó.

Per a més informació podeu dirigir-vos al Punt Jove de Calldetenes, on també us oferiran els recursos necessaris per fer la sol·licitud d’inscripció (impressió, escàner...).

Darrera actualització: 23.05.2022 | 08:04