Inici de la formació del projecte E-Green Social Design

Dimarts, 24 de de gener de 2023 a les 00:00

Aquest dilluns s’ha iniciat la formació de l’empresa social E-Green Social Design on 12 joves de Calldetenes i pobles propers, iniciant-se amb les noves tecnologies i el medi ambient.

El projecte destinat a la inserció laboral de joves es basa en la creació de nous llocs de treball relacionats amb les noves tecnologies amb l’objectiu de lluitar contra el canvi climàtic convertint en mobles , urbanisme i disseny interior els materials reciclats mitjançant  impressora 3D.
La durada de la formació es de d’un any, on inclou la part teòrica que es fa de dilluns a divendres de 10 a 14h i una part pràctica a l’empresa. A més, de la posterior creació d’una empresa social dedicada a la creació de materials reciclats. 

El projecte prepara el jovent per a treballar amb les noves tecnologies, la realitat virtual i la temàtica 3D, posant atenció a l’economia verda i el reciclatge, la gran necessitat actual de combatre el canvi climàtic. Finançat per l’Ajuntament de Calldetenes i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, compta també amb el finançament de l’Obra Social La Caixa.

Darrera actualització: 24.01.2023 | 13:48