Informació d’interès: impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

Divendres, 29 de d’abril de 2022 a les 00:00

L’Agència Tributària de Catalunya informa que a partir del proper 1 de maig es podrà consultar el padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica.

Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2021. I, també, les persones jurídiques sense residència fiscal a Catalunya, però que hi tinguin un establiment, sucursal o oficina i vehicles registrats el 2021.

La consulta del padró es pot fer a través de la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya. En el document adjunt podeu veure el passos que cal fer per consultar el padró provisional, conèixer l’import que s’ha de pagar, modificar les dades o per domiciliar l’impost, cosa que implica una bonificació del 2 % de la quota.

Trobareu la informació general relacionada amb l’impost a atc.gencat.cat/impostco2. I, per saber-ne més, podeu visitar el web impostco2.gencat.cat.

Darrera actualització: 29.04.2022 | 08:48