Informació de l'obertura del carrer Gran i els canvis de sentit de circulació

Dijous, 22 de de febrer de 2024 a les 00:00

La Diputació de Barcelona informa amb satisfacció que els treballs de rehabilitació i millora del carrer Gran han estat completats amb èxit i, per tant, es pot obrir a la circulació el pròxim dilluns 26 de febrer.

A més, es comunica que els diumenges, a partir d'ara, es procedirà al tancament del carrer per prioritzar l'accés de vianants al centre del municipi, tant pel mercat setmanal dels diumenges com per l’Artdetenes, celebrat el primer diumenge de mes.

Aquesta iniciativa busca enriquir la vida comunitària i oferir una oportunitat per gaudir de productes locals i activitats a la zona.

 

Per tal d’adaptar els sentits de circulació amb la posada en funcionament del carrer Gran, al plànol adjunt, s’indiquen els canvis de sentit dels següents carrers: c/Gran, c/Verge de la Mercè, c/Sant Jordi i  c/Bac de Roda.

 

Des de l'Ajuntament volem agrair a tots els veïns i veïnes de Calldetenes per la paciència i la col·laboració i comprensió durant tot el procés de rehabilitació.

Confiem que aquesta nova etapa que encetem al centre del nostre poble, sigui per una millor integració comunitària que segur podrem gaudir entre tots.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 12:58

Imatges

Foto