III Edició del Festiva d'Arts al Carrer de Calldetenes.

Dilluns, 26 de de febrer de 2024 a les 00:00

La tercera edició del Festival d’Arts al Carrer de Calldetenes (FACC) engega amb força! Després de dos anys seguits de qualitat artística i de cartells plens de disciplines vàries ja fa mesos que es troben per organitzar el festival d’enguany. 

La presentació del FACC 2024, obert a tots el públic, tindrà  lloc el diumenge 3 de març a les 12.30h del migdia a la Carpa de Calldetenes. 

En aquesta ocasió convocaran una roda de premsa seguida d’una calçotada popular, on presentaran el programa proposat per aquesta edició.

L’art urbà encapçala gran part del Festival i aquest any es compta amb artistes de prestigi com Lídia Cao i Lily Brick entre molts d’altres que ja han format part del Festival en les anteriors edicions. Apostant per la interdisciplinarietat artística i en omplir el poble d’art, diversificant els espais on hi ha actuacions i façanes. Tornant a tenir la presència de companyies de circ conegudes com Cia. Pau Palaus o Cia. Dudu & Arnalot, espectacles de música en diversos formats, teatre d’objectes, teatre d’improvisació, exposicions, fira d’artesania i, mantenim l’espai de Jam i Graffitis que va tenir tant èxit l’any passat. 

El FACC 2024 organitzat per l’Associació de joves i no tant joves la Pera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calldetenes tindrà lloc del dijous 25 al diumenge 28 d’abril sota el lema “Cuidem l’art”. 

Darrera actualització: 29.02.2024 | 12:02