I Jornada de Fabricació Digital a Calldetenes

Dimarts, 11 de de juny de 2024 a les 11:00

Aquest matí a la seu d'E-Green Social Design Calldetenes s'ha celebrat la primera activitat de Fabricació Digital pel parc empresarial i comercial de Calldetenes. 

La jornada, on s'ha presentat el projecte E-GSD i s'han visitat les instal·lacions, ha servit per fer difusió de les capacitats de la tecnologia de fabricació digital en els entorns professionalitzats i industrials. 

Aquest esdeveniment està pensat  amb l'objectiu d'esdevenir un espai de descoberta dels diferents elements relacionats amb la fabricació digital, ja siguin processos, facilitats i aplicacions. Que les empreses puguin aplicar amb posterioritat dintre de les seves dinàmiques de treball habituals.

E-Green Social Design Calldetenes (E-GSD) es postula com un element facilitador en aquests processos, bé sigui des de l’assessorament, o amb la producció i elaboració d’elements dintre de les seves instal·lacions. Disposa de diferents materials i màquines que es podran veure durant les jornades i es posaran exemples  pràctics d’aplicacions directes, tant als entorns comercials com industrials.

 

 

Darrera actualització: 11.06.2024 | 11:32