Girafeina, el 8 de maig al recinte Firal del Sucre, Vic

Dilluns, 4 de de març de 2024 a les 10:00

La fira d'ocupació Girafeina Osona 2024 que enguany celebra la segona edició, es celebra dimecres 8 de maig de les 9:30 a les 14h i de les 15h a les 17h.

ESPAIS:

  • Espai empreses: En aquest espai hi haurà unes 70 empreses que oferiran vacants. Els joves es podran adreçar als estands de les empreses que els hi interessi per entregar el currículum i fer una primera entrevista de feina.
  • Espai orientació: Serà un espai on es faran diferents dinàmiques d'orientació per treballar les competències, la presentació davant l'empresa i la gestió emocional en el procés de recerca de feina. A banda d'això també hi haurà un espai d'orientació per l'autoocupació i s'està treballant perquè hi hagi informació sobre l'accés al sector públic (bombers, mossos, agents rurals, etc.).
  • Espai de sensibilització empresarial: És un espai format per entitats del tercer sector i per sindicats per informar sobre la importància de la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental o diversitat funcional, el servei d'arrelament laboral, l'existència de subvencions a la contractació, entre d'altres.
  • Espai de tastets formatius: Espai on els centres de formació ocupacional de la comarca poden mostrar la seva activitat i oferta.

 

INSCRIPCIÓ:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=cFfYvaT_HUah9o2n476Gg_AYr1f5ltRKmQahhwR4mOJUQVAwMzdON1A3S1ZHNDJUS0RRN1A4NFBXVC4u&origin=lprLink

 

Per participar cal fer la inscripció a través de l'enllaç, en cas que no es faci, s'haurà de fer a l'entrada de la fira.

En cas de voler participar com a grup classe, heu d'enviar un correu a bpanadesv@ccosona.cat. 

 

OFERTES DE FEINA DE LA FIRA:

https://www.garantiajuvenilcambra.org/girafeina-osona-2024-joves-i-participants/

 

 

Darrera actualització: 17.04.2024 | 11:33