Futbol amb valors a Calldetenes

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 00:00

Conjuntament amb el Consell Comarcal d'Osona i l’entitat EVAL, Esport Amb Valors, aquest any tornem a impulsar el projecte 'Futbol amb Valors' on es troben infants i joves del poble un cop a la setmana per jugar a futbol, i a altres esports col·lectius, a l'espai públic.

Fer servir l’esport per crear un espai saludable de convivència i compartir experiències. Les activitats es divideixen en 3 temps: Durant el primer, els joves decideixen com jugar i trien les normes entre totes, al segon temps juguen i al tercer temps valoren com ha anat.  Aquest treball, de moment, es realitza a 8 pobles més de la comarca d'Osona.

L’associació que col·labora en la preparació de les activitats és EVAL, Esport amb Valors, una entitat sense ànim de lucre que dinamitza activitats esportives, comunitàries i participatives amb l’objectiu de promoure l’esport amb valors i crear xarxa entre entitats i ciutadania.

En el cas de Calldetenes, enguany les activitats es realitzaran del 8 d’octubre de 2019  a finals del mes de juny de 2020 i es culminarà amb una trobada comarcal on compartiran l’experiència amb tots els infants i joves dels altres pobles que han participat del projecte.

Tots els dimarts a les 5 de la tarda a les Adoberies. Aquesta activitat és gratuïta, ja que està subvencionada per l’Ajuntament de Calldetenes i pel Consell Comarcal d’Osona.

Inscripcions: al Punt Jove en horari de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda fins el dia 8 octubre de 2019.
Data d'inici: dimarts 8 d’octubre al punt jove de Calldetenes.
Adreçat a nois i noies d'entre 8 i 17 anys.

 

Darrera actualització: 03.10.2019 | 11:26