Formació: tastet al desenvolupament web

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 00:00

Les inscripcions estan obertes fins al 26 de novembre a toposona.cat

Des del projecte “Talent i noves oportunitats”, on participa l’Ajuntament de Calldetenes, es convoquen dues formacions per inserir persones a l’atur al mercat laboral capacitant-les digitalment. El primer mòdul formatiu “Exploració a la programació i al disseny Front End” és de caràcter exploratori i d’iniciació en el món de la programació per incentivar la vocació digital, es portarà a terme del 13 de desembre de 2021 al 17 de març de 2022 i té una durada de 100 hores. L’altra proposta és una formació intensiva i específica de 850 hores en el desenvolupament web Full Stack que s’iniciarà a la primavera i se seleccionaran els candidats.

Us podeu inscriure al tastet de desenvolupament web fins al 26 de novembre a https://toposona.cat/treballa-al-sector-tic/ on també hi ha més informació.

Les dues propostes formatives s’emmarquen en el programa Talent i noves oportunitats i plantegen el repte de reorientar el futur professional de 15 persones en situació d’atur o millora de l'ocupabilitat, cap al sector del desenvolupament web sense tenir experiència laboral ni formació en aquest àmbit.

Un dels objectius del projecte és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Una d’aquestes demandes més evidents és la de persones amb coneixements per la programació en diversos àmbits.

Més informació al Punt Jove de Calldetenes (dilluns, dimecres i dijous de 16 h a 20 h; al 638 850 278 o a ajcalldetenes@gmail.com).

Darrera actualització: 09.11.2021 | 13:55

Imatges

tastet al desenvolupament web