Formació intensiva: programador/a web

Dijous, 10 de de març de 2022 a les 00:00

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de març a toposona.cat

Des del projecte “Talent i noves oportunitats”, on participa l’Ajuntament de Calldetenes, es convoca una nova formació per de capacitació digital. En aquesta ocasió, es tracta d'una formació intensiva i específica de 850 hores en el desenvolupament web Full Stack, per aprendre les bases de la programació per desenvolupar aplicacions i espais web, amb eines i metodologies professionals i treballant en projectes pràctics en equip.

Al ser una formació 100 % subvencionada, cal fer preinscripció a https://toposona.cat/treballa-al-sector-tic/ on també hi ha més informació. La formació s'iniciarà el 28 de març i té una durada de 6 mesos, fins al mes de setembre amb dues setmanes de vacances. Els horaris són de dilluns a divendres (40 hores setmanals) i en modalitat 50 % online i 50 % presencial. 

La proposta formativa s’emmarca en el programa Talent i noves oportunitats i planteja el repte de reorientar el futur professional de 15 persones en situació d’atur o millora de l'ocupabilitat, cap al sector del desenvolupament web sense tenir experiència laboral ni formació en aquest àmbit. En aquest sentit, es dirigeix tan a joves que volen formar-se en aquest àmbit, com a professionals amb l'objectiu de reorientar la seva carrera. 

Un dels objectius del projecte és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. La professió de desenvolupador web és una de les més demandades actualment. Ofereix bons sous i t’obre les portes a moltes sortides professionals. Cada cop més empreses demanen persones amb coneixements de programació. L’últim any es van obrir més de 7.000 nous llocs de treball en desenvolupament web.

Més informació al Punt Jove de Calldetenes (dilluns, dimecres i dijous de 16 h a 20 h; al 638 850 278 o a ajcalldetenes@gmail.com).

Darrera actualització: 01.04.2022 | 13:57

Imatges

programador web programador web programador web