Fira de la Mercè: informació per als expositors i inscripcions

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:00

La 9a edició de la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca, serà el dissabte 2 d’octubre.

La Fira de la Mercè s’adaptarà a les mesures de prevenció davant la Covid-19 vigents per desenvolupar una fira segura. Es preveu la planificació dels espais amb distàncies entre els estands, sentits de circulació per als visitants, distàncies de seguretat entre les taules de la zona gastronòmica i a les cues de les parades, així com la limitació de l’aforament. A la documentació adjunta trobareu el Protocol de prevenció sanitària de la fira. 

La fira es divideix en la zona gastronòmica (parades i foodtrucks) a la plaça Onze de Setembre, les botigues al carrer i les parades d’artesania al carrer Gran, La Cuineta de la Fira i el Concurs de pintura ràpida a la plaça Vella, i els estands empresarials a l’avinguda Pau Casals. Les activitats infantils, espectacles, tallers i exhibicions es repartiran pels diversos espais de la fira.

Pel què fa a la inscripció, la podeu descarregar de la documentació adjunta i enviar-la escanejada o en foto a ajcalldetenes@gmail.com. Amb la inscripció cal presentar la declaració responsable signada. El pagament cal fer-lo per transferència al número de compte de l’Ajuntament de Calldetenes que consta a la inscripció.

La fira continua apostant per ser una fira verda amb la utilització de parament biodegradable, obligatori per a tots els expositors. Des de l’Ajuntament es finança l’adquisició del material a través del copagament. A l’hora de fer la inscripció, cal fer la comanda del parament previst. El pagament caldrà fer-lo al mateix número de compte de la inscripció amb el concepte “Parament Fira 2021 + nom empresa”, un cop s’indiqui el càlcul de l’import des de l’organització. En cas de necessitar més material després de l’entrega, es pot comprar directament a Distribucions JEPSL de Vic (93 886 21 22) o a qualsevol altra empresa que subministri parament biodegradable.

Una de les novetats d’aquest any és la creació de l’Espai de negoci, un espai de trobada per a empreses i clients que s’ubicarà al vestíbul del primer pis de l’Auditori Teatre Calldetenes, estarà disponible durant tot el dia per fer reunions. Amb aquest nou espai es volen facilitar les trobades entre les empreses i els seus clients o clients potencials, en un ambient tranquil i proper a l'activitat firal. 

A la documentació adjunta també trobareu la presentació amb la informació ampliada del plànol dels espais, muntatges (neveres, carpes, armaris calents...), horaris, difusió i publicitat, activitats...

Darrera actualització: 22.09.2021 | 10:53