Finalitzen les obres d’ampliació del consultori

Dimarts, 15 de de febrer de 2022 a les 00:00

Amb aquesta ampliació, el consultori ha guanyat tres consultes, una zona d’espera i de recepció més àmplies, i uns espais tècnics i d’administració més complets, com un box per atendre les urgències.

El projecte ha consistit en l’ampliació del centre d’atenció primària agafant part de la superfície que ocupava el Casal de la Gent Gran, i destinar la superfície restant com a sala polivalent per ubicar l’Esplai Equinocci. En aquest sentit, s’han redistribuït els espais que ocupava el Casal enderrocant els envans existents de divisió, sense modificar els elements estructurals, per construir les noves comparticions interiors de distribució.

Queda pendent la col·locació del nou mobiliari i equipament, que ha de subministrar el Departament de Salut, per tal de recuperar la normalitat de funcionament en les consultes i visites. Pel que fa a la sala polivalent, que també està acabada, es completarà amb la instal·lació d’un sistema de paret mòbil que permeti dividir l’espai en dos en cas de necessitat.

Trasllat del DEA

D’altra banda, també s’ha aprofitat les obres per traslladar el desfibril·lador extern automàtic (DEA) que hi havia al costat de la porta de l’Auditori Teatre Calldetenes, i instal·lar-lo a l’exterior del consultori.

Aprofitem per agrair a les persones usuàries i a tot el personal, la paciència i l’adaptació mostrades durant aquests mesos que han durat les obres.

 

Darrera actualització: 15.02.2022 | 14:54