Èxit del CP Calldetenes al II Trofeu Ausetà.

Dimarts, 23 de de maig de 2023 a les 00:00

El passat diumenge 21 de maig el CP.Calldetenes va participar al ll Trofeu Ausetà, celebrat al Pavelló Castell d’en Planes de Vic, amb la participació de 16 entitats diferents i un total de 350 esportistes. El club del poble va fer molt bon paper, aconseguint podi en totes les categories on es va presentar:

En la categoria de Xous primària, l’actuació “Explotarà?” va aconseguir una tercera posició d’allò més merescuda. En la mateixa categoria, la coreografia “Juguem? Wii…” es va posicionar en 10è lloc.

En la categoria quintet secundària, representant “I Robot”, el CP. Calldetenes va aconseguir el tercer lloc.

I finalment, el club es va proclamar guanyador de la categoria quintet primària amb la coreografia “En Sintonia”.

Moltes felicitats al CP.Calldetenes per una molt bona temporada amb molts podis i bons resultats tant en la modalitat individual com en la modalitat de xous, a per molts més èxits!