Es recupera el passa classes de presentació a l’institut

Divendres, 8 de d’octubre de 2021 a les 00:00

Aquest dilluns es va visitar l'Institut les Margues de Calldetenes, fent un passa classes de 1r d'ESO fins a 1r de batxillerat.

Aquest inici de curs s’ha recuperat el passa classes que es fa a l’Institut Les Margues, per explicar tot el que s’ofereix des de Joventut als i a les alumnes. La visita es fa conjuntament amb els i les referents dels punts joves de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta i Folgueroles, i la tècnica d’Osona Centre del Consell Comarcal.

Des de l’Ajuntament de Calldetenes es faciliten diversos tallers i activitats als i a les joves de l’institut que s’incorporen a l’horari lectiu, i el servei d’acompanyament del Punt Jove, on també s’ofereix un espai de trobada i per a l’estudi, equipament informàtic, informació específica (laboral, formació, cursos, salut, viatges...), tallers i activitats...

D’altra banda, també es recupera el Punt d’Informació Jove a l’institut cada dijous al matí a l’hora del patí. Aquest és un espai on la tècnica de Joventut d’Osona Centre resoldrà dubtes i consultes de l’alumnat de forma confidencial.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 14:24

Imatges

Punt Jove institut