Es convoca la 40a edició dels Premis Literaris de Calldetenes

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Calldetenes ha fet publiques les bases de la nova edició d’uns premis d’una llarga trajectòria de promoció de la llengua i literatura catalana.

Aquests premis es divideixen en diverses categories, per una banda, les categories de novel·la, poesia i teatre, i per altra els premis per a estudiants, amb una categoria dedicada als estudiants de Calldetenes i una altra oberta a tots els estudiants dels Països Catalans.

Aquesta 40 edició compta amb els guardons següents:

  •  40è Premi de novel·la Armand Quintana: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
  •  40è Premi de poesia Jacint Verdaguer: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
  • 12è Premi de teatre Lluís Solà i Sala: dotat amb 2.000 € i la publicació de l’obra.
  • 34è Premis literaris per a estudiants dels països catalans: dotats amb 1.120 € repartits en sis categories per franges d’edat.
  • 34è Premis literaris per a estudiants d’educació primària i ESO de Calldetenes: dotats amb 745 € repartits en cinc categories per franges d’edat.

El termini de presentació de treballs finalitza el dia 31 de maig de 2019, cal presentar les obres o fer-les arribar per correu a les oficines de l’Ajuntament abans d’aquesta data. L’adjudicació dels premis es farà durant la Festa Major de Calldetenes, en un acte que es celebrarà el dissabte 21 de setembre de 2019 a l’Auditori Teatre de Calldetenes.

En la celebració dels premis hi col·laboren Òmnium Cultural, El Consell Comarcal d’Osona, l’editorial Cal Siller i l’Espardenya Teatre.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 11:59