Es celebra el 1r Trofeu Blanc del Consell Esportiu d’Osona a Calldetenes i el club del poble aconsegueix grans resultats.

Dilluns, 26 de de febrer de 2024 a les 17:00

Aquest diumenge 25 de febrer es va dur a terme, al Pavelló El Torrental de Calldetenes, el 1r Trofeu Blanc de patinatge artístic organitzat pel Consell Esportiu d’Osona.

Aquest trofeu de xous acollia les categories primària, secundària, trios, quartets i quintets. Les quals van reunir un total de 120 patinadores i patinadores.

El CP.Calldetenes, club amfitrió, va participar en les categories de primària i de secundària, i va aconseguir uns resultats molt bons.

Una primera posició en la categoria de primària, representant la coreografia “A taula” i una quarta posició en la categoria secundària amb la coreografia “Artemis 2”. Ambdós balls van mostrar molta tècnica i molt bona interpretació, i es va reflectir clarament la feina feta.

El grup de xou de les prebenjamines i benjamines del club també hi va participar amb la coreografia “Que comenci l’espectacle!”, convertint aquest esdeveniment en la seva primera competició grupal. Els resultats van ser d’allò més bons, aconseguint també una 4a posició, just a les portes del podi.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 17:49

Imatges

Foto Foto