Enquesta de mobilitat a Osona

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 00:00

El Consell Comarcal d’Osona i Creacció estan realitzant una enquesta per a conèixer els hàbits de mobilitat de la ciutadania a la comarca. 

El qüestionari, adreçat a la població en general, inclou preguntes sobre els desplaçaments i les seves opinions. També algunes preguntes sobre la seva situació familiar i personal. Es pot respondre fent clic aquí.

Dins el mateix estudi, també s’està realitzant una altra enquesta adreçada a treballadores i treballadors d’Osona que es desplacin per anar al seu lloc de feina. La podeu respondre fent clic aquí.

La totalitat de dades recollides són confidencials i només seran utilitzades amb finalitat d’investigació.

Les enquestes s’inclouen en un estudi que té per objectiu és detectar els hàbits de mobilitat de la ciutadania i ajustar les condicions de transport a les necessitats de la comarca, per tal de millorar les oportunitats laborals i l’accés als centres educatius. El camp de treball també inclou enquestes realitzades a peu de carrer i grups de contrast amb diferents col·lectius.

Els resultats ens permetran definir un pla d’acció que traslladarem a l’administració per tal d’adequar els desplaçaments que fa la ciutadania per arribar al seu lloc de treball: adaptació de les infraestructures, aparcaments, transports alternatius, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, millora de l’oferta del transport públic, millora de les rutes per arribar a peu i en bicicleta…

 

Darrera actualització: 20.04.2021 | 14:49