En Peyu fa temporada de teatre estable a l'Auditori Teatre de Calldetenes

Dimecres, 29 de de novembre de 2023 a les 00:00

Avui dimecres 29 de novembre s'ha presentat als mitjans de comunicació la campanya d’en Peyu que farà temporada estable  FORA DE BARCELONA, durant els mesos de gener i febrer a Teatre Auditori de Calldetenes.

En Peyu, acompanyat del Sr. Miquel Riera, alcalde de Calldetenes, el Sr. Albert Prado, conseller de Turisme del Consell Comarcal d’Osona i el Sr. Joan Morales, director de la revista “Descobrir” han presentat la innovadora proposta de fer una temporada estable al Teatre Auditori de Calldetenes.

Es tracta d'una iniciativa del CORRAL, la productora de l'humorista, i la col·laboració d'Osona Turisme i l'Ajuntament de Calldetenes per incentivar que la gent es desplaci fins a Osona, promocionar i descentralitzar la cultura i beneficiar els establiments i els projectes d’Osona.

Amb les entrades de l'Il·lusionista els espectadors també tindran descomptes i avantatges en allotjaments rurals, restaurants i altres activitats turístiques de la comarca. Del municipi de Calldetenes podeu trobar un 10% de descompte al Restaurant el Roser, una visita gratuïta a Mas Pujol i un obsequi amb la compra a Mercè Moda entre altres avantatges a la comarca en el següent enllaç.

L’humorista osonenc ha estat present a molts mitjans i xarxes socials els darrers dies després del discurs reivindicatiu a favor de la cultura catalana que va fer en l’entrega del premi Ondas pel programa “El Búnquer” de Catalunya Ràdio. Ara arrenca una iniciativa pionera que segueix en la seva línia de defensar la descentralització de la cultura i farà una temporada estable de teatre durant els mesos de gener i febrer al Teatre Auditori de Calldetenes.

Les entrades es poden comprar a partir del divendres 24 de novembre al web de la productora www.elcorral.cat Per acabar-ho d’arrodonir, la revista “DESCOBRIR”, dedica el seu número de desembre a la comarca d’Osona i les persones que s’hi subscriguin durant aquest darrer mes de l’any podran gaudir d’una visita gratuïta a Les Cabres d’en Peyu, el corral que l’humorista té amb la seva parella a Muntanyola.

 

Darrera actualització: 29.11.2023 | 12:38