Els relats de l’Espai Activa’t surten publicats a El Reclam

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

L’Espai Activa’t Calldetenes engega una col·laboració amb el Reclam a través de la qual es publicaran els escrits redactats durant el taller d’escriptura virtual.

L'Espai Activa't ha impulsat uns tallers telemàtics d'escriptura amb l'assessorament de l'escriptora osonenca Roser Rovira. L'objectiu d'aquets tallers és empoderar a les persones que tenen històries per explicar i donar-los eines per plasmar les seves anècdotes en textos.

Els relats sorgits d’aquests tallers seran publicats quinzenalment a la secció 'Generació A(dvanced)' del butlletí comercial El Reclam, que es distribueix gratuïtament a les comarques d'Osona, La Garrotxa i el Ripollès. D'aquesta manera, les persones usuàries disposaran d'un espai on fer visible la seva feina, al mateix temps que la gent de la comarca podrà gaudir del potencial dels escriptors i les escriptores sèniors.

A l'adjunt hi trobareu la primera publicació, "El meu 600!", escrits a 2 mans entre en Felip Zapater i la Roser Rovira, que ha sortit publicada aquest dijous 11 de febrer. Esperem que en gaudiu!

Darrera actualització: 11.02.2021 | 14:57