Els Dissabtes Dinàmics arrenquen aquest cap de setmana

Dimarts, 6 de de setembre de 2022 a les 00:00

Amb els Dissabtes dinàmics es programen quinzenalment un seguit de propostes culturals i de lleure per als dissabtes a la plaça Onze de Setembre.

El calendari dels Dissabtes dinàmics s’iniciarà aquest 10 de setembre amb una animació infantil a càrrec de Gil Ratataplam. El dissabte 1 d’octubre arriba la 10ª Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca de Calldetenes, que enguany es concentrarà a la plaça Onze de Setembre i és una mostra del bo i millor dels comerços i empreses de serveis del municipi.

El plat fort de la campanya serà el dissabte 15 d’octubre amb el Playdetenes, la 1ª Fira del Playmobil a Calldetenes. Durant tot el dia s’instal·laran parades, tallers, una exposició, un photocall i inflables a la plaça i al vestíbul de l’ajuntament. A més a més, des de finals de setembre fins al dia de la fira, es col·locaran quaranta diorames als aparadors dels establiments i es desenvoluparà una gimcana de preguntes i descobriments per fer tot el recorregut, amb premi inclòs. 

El dissabte 29 d’octubre, hi haurà una actuació dels Falcons de Malla i, finalment, el 19 de novembre s’ha programat una matinal de jocs gegants i de fusta. Amb aquest seguit de propostes es donarà entrada a la campanya de Nadal.

Amb la campanya de dinamització comercial es vol atraure visitants i promoure les compres en dissabte al municipi amb l’objectiu de minimitzar els possibles efectes negatius de les obres de re-urbanització del carrer Gran iniciades aquest passat mes d’agost. 

Darrera actualització: 06.09.2022 | 19:40