Els comerços i serveis de Calldetenes engeguen una nova campanya de Nadal

Divendres, 10 de de desembre de 2021 a les 00:00

Es repartiran 1.000 euros en vals de compres i serveis.

Durant tot el desembre i fins al 6 de gener de 2022, els clients del teixit empresarial de Calldetenes podran participar al sorteig de 20 premis de 50 € per a utilitzar en els comerços i serveis del municipi.

La campanya Nadal a Calldetenes, a través de 58 empreses, repartirà fins a 10.000 caselles de llumenetes per a cada acció de compra o de servei amb despesa mínima de 5 €. Per segon any, es premiarà la fidelització dels clients al teixit empresarial de Calldetenes, alhora que es dinamitza la temporada de compres de Nadal al municipi.

El sorteig es farà el 13 de gener a 2/4 de 9 del vespre al vestíbul de l’Ajuntament de Calldetenes, a través d’una plataforma digital d’elecció de números aleatoris. Aquests vint números seran els guanyadors que s’emportaran 5 vals de 10 euros cadascun, que es podran bescanviar durant tres mesos en productes o serveis de qualsevol de les empreses adherides a la campanya Nadal a Calldetenes.

La relació de guanyadors es publicarà a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Calldetenes i de l’Associació de Comerciants i Serveis. Els guanyadors hauran de recollir els premis en les empreses on hagin resultat premiats.

La campanya l’organitza l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes amb el suport de l’Ajuntament.

Paral·lelament, el Grup Pessebrista de Calldetenes torna a instal·lar els seus pessebres als aparadors dels establiments, que també es podran veure fins al 6 de gener. L’agrupació torna a organitzar el concurs per descobrir les tres figures amagades als pessebres i el sorteig d’un pernil entre totes les persones encertants.

 

Darrera actualització: 10.12.2021 | 14:40

Imatges

Nadal a Calldetenes