Aquesta edició, celebarada a Vic els passats 26, 27 i 28 d'abril, va acollir a un total de 930 alumnes de quart d’ESO de 21 centres d’Educació Secundà ria Obligatòria de la comarcad'Osona, entre els que també hi havia els joves de la Secció d'Institut Les Marges de Calldetenes.
La gran novetat d’aquesta edició de Cà psula és que, com a tret de sortida de totes les jornades, s’ha apostat per inaugurar-les amb un espectacle amb quatre monologuistes que, sense pèls a la llengua i de manera molt desenfada, acostaven al jovent la realitat de prendre decisions en una societat plena d’estereotips.
Com en altres edicions, Cà psula va seguir amb una mostra de l’oferta formativa post obligatòria de la comarca. L’estructura estava organitzada amb sessions explicatives sobre el batxillerat, els Programes de Formació i Inserció (PFI) i els cicles formatius de grau mitjà . Algunes sessions es van realitzar a l’Edifici el Sucre i d’altres van entomar un format més prà ctic i es varen realitzar al Recinte Firal el Sucre, on es van habilitar unes carpes per a cada sessió perquè els representants dels diferents cicles informessin a través de la demostració o l’experimentació.
Un altre canvi d’ aquesta tercera edició va ser l’incorporació de sessions de contingut transversal, presents en tots els espais horaris de Cà psula. El principal objectiu d’aquestes sessions va ser transmetre que, en el procés d’orientació, l’alumnat no només ha de conèixer l’oferta formativa que hi ha, sinó que també és important reflexionar sobre què els agrada, què els motiva, què saben fer i què volen pel seu futur. Per això es varen realitzar sessions al voltant del coneixement de les competències, de l’autoconeixement i del procés de presa de decisions.
Cà psula ha estat possible grà cies a la coordinació de diversos centres, serveis i professionals, sota l'organització del Consell Comarcal d'Osona i la col·laboració dels diversos ajuntaments.