El web municipal renova el Segell Infoparticipa

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

El distintiu reconeix les bones pràctiques en transparència i qualitat dels webs de les administracions públiques.

Aquest dilluns 10 de maig, ha tingut a l’Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona la cerimònia de lliurament de la vuitena edició del Segell Infoparticipa. Durant l’acte s’han reconegut els 121 ajuntaments, els 11 consells comarcals i les 3 diputacions que han rebut el Segell Infoparticipa.

El web municipal www.calldetenes.cat ha estat reconegut un any més amb el Segell Infoparticipa, acomplint amb un 85 % dels indicadors avaluats. En aquesta edició, s'ha incrementat en 4 el nombre total d'indicadors passant de 48 a 52, mantenint el nivell d'exigència de qualitat de la informació. No n'hi ha prou que la informació estigui publicada, sinó que s'ha de poder trobar amb facilitat, estar totalment actualitzada i ha de ser comprensible.

El Segell Infoparticipa a la transparència i la qualitat de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona com un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya.

Darrera actualització: 11.05.2021 | 10:08

Imatges

Infoparticipa