El Voluntariat Ambiental i Social s’incorpora a la Plataforma Bones Pràctiques en l’Àmbit de la Joventut

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 00:00

El Consell Avaluador del Bones Pràctiques ha seleccionat el Voluntariat Ambiental i Social de Calldetenes com a projecte per incorporar a la plataforma dins la Crida 2021-2022.

El projecte de Calldetenes ha estat valorat molt positivament per part del Consell Avaluador per tractar-se d’una oferta d’estiu que no és l’habitual i perquè fa especial èmfasis en elements com el voluntariat en el mateix municipi i la importància mediambiental. Com a valor afegit, es destaca com el voluntariat treballa la vinculació amb el municipi i amb el territori, amb una dimensió intergeneracional i identitària molt important. També en destaca la innovació i la importància de la col·laboració amb serveis com la brigada.

Així, el PVA ha estat inclòs a la web de Bones Pràctiques: https://www.joventut.info/bonespractiques/projecte/033-voluntariat-ambiental-i-social/

 

La Plataforma Bones Pràctiques en l’àmbit de la Joventut és un projecte de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, i recull projectes innovadors que mostren la progressió i adaptació de les polítiques de joventut a nous àmbits i preocupacions de les joves arreu del territori. Així mateix, és un punt de trobada dels professionals de joventut i una eina útil per a la millora dels programes que desenvolupen arreu del país. La plataforma es va posar en funcionament l’any 2013 amb tretze projectes, i cada any s’actualitzen les dades i s’incorporen projectes nous, transformant els continguts al ritme que evolucionen les polítiques de joventut. Paral·lelament, es programen jornades presencials per traslladar el debat de la xarxa i els projectes de la plataforma als municipis i equipaments.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 11:19