El Nadal a Calldetenes

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 03:00

Les activitats nadalenques arrenquen el 16 de desembre amb la jornada solidària per la Marató TV3 i Sant Tomàs. Un any més, Calldetenes s’omple d’activitats entorn de les festes nadalenques i les seves tradicions: pessebres, solidaritat, pastorets i activitats infantils.

L’oferta d’activitats nadalenques s’enceta el diumenge 16, i coincidint amb La Marató de TV3, tindrà lloc una nova jornada solidària a l’Auditori Teatre Calldetenes per recollir fons per aquesta causa i per l’Associació Sant Tomàs. A les 5 de la tarda, la sala s’omplirà de ritme, amb els balls d’exhibició dels grups de SmarFit, i de música, amb la cantada de Nadales amb les veus de la Coral de Calldetenes. Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrecalldetenes.cat i a les oficines municipals, també es poden fer donatius a través de la compra d’entrades “fila zero”.

A mitja setmana, el dimecres 21 de desembre a la tarda, el Centre de Serveis celebrarà la seva Festa de Nadal. I ja de ple en les festes nadalenques, tornen els Pastorets amb dues representacions de la versió “La Llum de l’Establia” de la mà de l’Espardenya Teatre, els dies 26 de desembre i 1 de gener a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden comprar al web de l’Auditori Teatre Calldetenes, a les oficines municipals i els diumenges a taquilla del teatre.

El diumenge 23 hi haurà la tradicional portada del pessebre al Matagalls, que sortirà a les 8 del matí amb cotxes particulars. El mateix dia també s’inaugura la 34ª Mostra de Pessebres de l’Agrupació Pessebrista Calldetenes. L’exposició obrirà tots els diumenges i festius del 23 de desembre al 13 de gener d’11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h a l’Auditori Teatre.

D’altra banda, com és tradició, els Reis Mags també passaran per Calldetenes. Arribaran precedits per el Patge Reial que recollirà les cartes de tots els infants el 26 de desembre al vestíbul de l’Ajuntament. Aquest any la recollida serà en horari de matí, concretament de les 11 a les 13 h.

El dia 27 arrenca una nova edició del ‘Nadal entre pobles’ amb contada de contes i ludoteca infantil a les 16.30h al vestíbul de l’Ajuntament. La programació familiar la completaran tallers, parcs i activitats infantils en els municipis que hi participen de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Santa Eugènia de Berga.

La Cavalcada del 5 de gener seguirà el recorregut dels últims anys a partir de les 19.30 h. Per participar al concurs de fanalets, cal portar-los al vestíbul de l’Ajuntament un cop finalitzat el circuit. Després dels discursos de Ses Majestats i de saludar i repartir dolços entre els infants, s’entregaran els premis del concurs de fanalets i es farà el sorteig de vals de descompte en productes i serveis de la campanya de nadal de l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes.

 

CALLDETENES SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3 I L’ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS

16 de desembre a les 17 h a l’Auditori Teatre de Calldetenes

 

FESTA DE NADAL DEL CENTRE DE SERVEIS

21 de desembre a les 17 h al Centre de Serveis

 

PORTADA DEL PESSEBRE A MATAGALLS

23 de desembre a les 8 h, punt de trobada davant de l’Auditori Teatre

Organitza: Club Excursionista Calldetenes

 

34ª MOSTRA DE PESSEBRES

23, 25, 26 i 30 de desembre; 1, 6 i 13 de gener

Horari: 11.30 h a 13.30h i 17.30 h a 20 h a l’Auditori Teatre

Organitza: Associació Grup Pessebrista Calldetenes

 

ARRIBADA DEL PATGE REIAL

26 de desembre d’11 a 13 h al vestíbul de l’Ajuntament

 

PASTORETS “LA LLUM  DE L’ESTABLIA” amb L’Espardenya Teatre

26 de desembre i 1 de gener a les 19 h a l’Auditori Teatre

 

NADAL ENTRE POBLES: Conte-contes i ludoteca infantil

27 de desembre a les 16.30 h al vestíbul de l’Ajuntament

 

CAVALCADA DE REIS

5 de gener. Sortida a les 19.30 h i final a la Plaça Onze de Setembre

Concurs de fanalets

Sorteig de la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes

 

Darrera actualització: 17.12.2018 | 11:59