El Mag Lari presenta una nova temporada carregada de màgia a l'Auditori Teatre de Calldetenes

Dimarts, 20 d'agost de 2019 a les 00:00

El diumenge 8 de setembre, a les 17h, el carismàtic Mag Lari presenta la programació d’espectacles d’aquests propers mesos amb una vetllada plena de màgia i humor.

Teatre contemporani, màgia i comèdia, música, Festival de Titelles i pastorets ompliran l’escenari de l’Auditori durant la temporada de tardor.

Aquest any la nova temporada de tardor a l’Auditori Teatre la presentarà en una vetllada màgica, el Mag Lari. El genial il·lusionista es traurà del barret les obres i espectacles que passaran per l’Auditori Teatre aquesta temporada amb un tastet d’estrena del curs per no perdre’s. Com cada any, l’Auditori Teatre aprofita la presentació de la temporada per oferir un tastet de la temporada amb una entrada a preu simbòlic per apropar tothom a les arts escèniques. Des de l’Auditori Teatre Calldetenes es continua apostant per acostar la cultura al públic general amb entrades a preus molt econòmics i amb nombrosos descomptes.

La temporada comptarà amb obres de teatre contemporani, màgia, humor, espectacles de música i dansa, teatre local i pastorets i el tradicional i popular Festival de Titelles Calltitellesdetenes, que fa les delícies dels més menuts amb contes tradicionals i moderns.

A diferència d’altres anys, la programació ja és pública i s’ha obert la venda d’abonaments per a la temporada (4 espectacles per 35 euros, fins al 18 de setembre) i pel Festival de Titelles (5 obres per 20 euros, fins al 15 d’octubre). La venda d’entrades per espectacles individuals ja està oberta excepte pels que conformen els abonaments, tant de temporada com de titelles.

Es pot consultar tota la programació a www.teatrecalldetenes.cat

Calendari de tardor

08/09: Presentació de la temporada amb el Mag Lari
15/09: El Trencaclosques - Festa Major
27/09, 5 i 6/10: L’Espardenya Teatre – Festa Major
04/10: Bliss. 5 claus màgiques per la Felicitat – Jordi Pota
19/10: Mexicatas – Cor Maguey
27/10: Qui ets? - Coproducció de Velvet Events i Hause & Richman
03/11: Calltitellesdetenes: El ratolí viatger
09/11: Guillem Soler: Totem, en gran!
10/11: Calltitellesdetenes: Safrà i Serafí
17/11: Calltitellesdetenes: La Cigala i la Formiga
23/11: Per art de màgia – David Conill
24/11: Calltitellesdetenes: Ai llebreta, ai llebreta
01/12: Calltitellesdetenes: Eurèka
26/12 i 01/01: Els Pastorets – L’Espardenya Teatre

Darrera actualització: 20.08.2019 | 12:25