El Karkamal omple els carrers de música i gresca.

Diumenge, 4 de de febrer de 2024 a les 00:00

La carrossa Invocant la pluja guanya el Concurs de Disfresses del Karkamal 2024, amb 10 inscrits i 4 premiats.

Un any més, Calldetenes es va bolcar per rebre el rei Carnestoltes, el dissabte 3 de febrer a la tarda.

A quarts de sis de la tarda, colles, comparses i carrosses van desfilar pels carrers del municipi amb un recorregut de més d’una hora de durada, arribant a la zona del jurat on van fer la seva coreografia.

El jurat, format pels Pubills i Pubilles de l’any 2023, van tenir feina per escollir els guanyadors d’aquest Concurs de Disfresses. Finalment, d’entre tots els participants els guanyadors de les diferents categories van ser:

Invocant la pluja, van ser els guanyadors a la millor carrossa i Car War Wash Calldetenes van rebre el premi a la millor comparsa. Dins la categoria de petit comitè, els Avataquarts van ser-ne els premiats i com a disfressa més agosarada se’l van emportar els Nòmadas, dels membres de la JAC de Calldetenes.

Un cop finalitzada la rua a la carpa municipal, l’Esplai Equinocci, guanyadors de l’any anterior, van fer el pregó i van decidir que el Karkamal cremés un any més a la foguera. 

La festa va continuar, agafant energies amb els entrepans i la música ambient, primer pels més menuts i més tard pels joves, que van gaudir d’un concert de Mixtus i acabant la festa amb DJ Velasco.

 

 

Darrera actualització: 04.02.2024 | 13:08

Imatges

Foto Foto Foto