El Festival de Titelles de Calldetenes torna diumenge amb el conte d’En Patufet

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00

El diumenge 28 d’octubre comença el cicle de titelles que tindrà lloc durant sis diumenges consecutius a l’Auditori Teatre de Calldetenes. La compra d’abonaments per aquest any s’ha disparat, i es preveu una important afluència de públic.

Calldetenes acollirà a partir de diumenge una nova edició del Festival de titelles Calltitellesdetenes que es preveu multitudinària. Amb vint-i-cinc edicions a l’esquena, el Festival torna amb sis propostes per a fer les delícies del públic més exigent, els més menuts de casa. Durant sis diumenges consecutius passaran propostes de titelles que combinen l’avantguarda amb l’adaptació de contes clàssics infantils.

La primera obra, En Patufet, de Galiot Teatre, que gaudeix de gairebé dues dècades dedicades al món dels titelles durant les quals ha fet més de 2.000 actuacions a teatres, places i carrers i ha participat en més de 35 festivals internacionals. Continuarà La Granja, el 4 de novembre, amb valors pel desenvolupament emocional dels infants. Que bèstia, el següent diumenge, una faula dalt de l’escenari per decidir qui serà el rei dels animals. Adéu Peter Pan, una adaptació del clàssic infantil, seguit de Via Làctia, una història interestelar. Finalment tancarà el cicle una doble sessió del conte tradicional de Hansel i Gretel.

L’Auditori Teatre de Calldetenes acull aquesta nova edició amb la voluntat de seguir posant la cultura i el teatre a l’abast dels infants i famílies.

 

Darrera actualització: 18.10.2018 | 13:48