El dissabte 16 de març CAP BUTACA BUIDA!

Divendres, 19 de de gener de 2024 a les 00:00

Aquest 2024, es llança un repte històric: omplir el màxim de butaques de teatre de Catalunya, sense deixar-ne cap de buida. Teatres públics, privats i ateneus de tot el país, tothom està cridat a participar-hi.

Un repte logístic i de programació, però sobretot una declaració col·lectiva d’amor a la cultura. Amb la il·lusió d’una Diada com la de Sant Jordi i amb el compromís cívic d’una iniciativa com la Marató de TV3. Un projecte de país.

Cap Butaca Buida neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. I volem fer-ho comptant amb el bo i millor que té aquest país: la seva gent, la societat civil que es mou cada vegada que té al davant una fita històrica.

El repte que proposem és el següent: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Que no quedi cap butaca buida. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual. 

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de MItjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. No obstant això, el seu èxit depèn de cadascun de nosaltres. Tria la teva butaca i comparteix el repte amb tota la teva gent: el proper 16 de març, tu ets el protagonista de la major representació teatral que s’ha fet mai a Catalunya.

 

Ja s'han adquirit a la iniciativa 5.456 butaques, reserva la teva!

Darrera actualització: 19.01.2024 | 09:30

Imatges

Foto