El dilluns 6 de maig s'obren les inscripcions per el Voluntariat Ambiental i Social i l'Estiu Jove Comunitari de Calldetenes.

Divendres, 19 de d’abril de 2024 a les 00:00

A partir del dilluns 6 de maig s'iniciarà el termini d'inscripció forma presencial, dels dos projectes per a joves d'aquest juliol a Calldetenes. 

El Voluntariat Ambiental i Social,  té una durada de tres setmanes, de l'1 al 19 de juliol de  9 a 13 h. És un projecte gratuït, intergeneracional i comunitari amb la voluntat d’intervenir en projectes que beneficien el municipi. Inclou algunes activitats de lleure gratuïtes per tal de compensar l’esforç dels participants.

La segona edició de l’Estiu Jove Comunitari, un projecte que vol mantenir l’essència de la cohesió en el seu eix d’actuacions, combinant el lleure, esports i aventura. Tindrà una durada de quatre setmanes de l'1 al 26 de juliol i una quota fixe setmanal.

Les inscripcions es realitzaran al Punt Jove els dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20 h, del 6 al 30 de maig.

 

Per la inscripció d'adults i gent gran per participar en el Voluntariat Ambiental i Social, es tramita a través de la referent del projecte de l'Espai Activa't, la Judit Galbany o presentant la sol·licitud d'inscripció a les oficines municipals de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14:30 i els dilluns a la tarda de 16 a 17:30 h.

Darrera actualització: 19.04.2024 | 10:20