El color, protagonista de la Festa del Karkamal

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

El poble de Calldetenes es va bolcar als carrers aquest dissabte 23 de febrer a la tarda, per rebre el Rei Carnestoltes. Grans, joves i petits, tots ells ben guarnits, van recórrer carrers i places entre música, gresca i confeti per celebrar la festa del Karkamal.

Des de que es fa en format de tarda, mica en mica el carnaval va creixent per la participació de famílies i joves.

A partir de les 5 de la tarda, les colles, comparses, carrosses i públic van començar la desfilada pels carrers de Calldetenes. El recorregut, d’una mica més d’una hora de durada, va arribar a la carpa als voltants de les 7 del vespre. El President de l'AMPA de l'escola va ser l'encarregat de fer el pregó, decidint que el Karkamal cremés un any més a la foguera.

Després d’agafar energies amb un bon entrepà de botifarra, la festa va continuar amb la música de Tomaydaka i DJ’s locals. A la mitja part del concert, es va fer l’entrega dels premis del Concurs de Disfresses del Karkamal 2019. El jurat, que va valorar els participants abans de començar la rua, va tenir feina a l’hora d’escollir les millors disfresses. Finalment, d’entre els participants inscrits en totes les categories, els guanyadors van ser:

  • Millor disfressa de grup – premi a la carrossa: Els Barrufets
  • Millor disfressa de grup – premi a la comparsa: Espanta-ocells
  • Millor disfressa individual: Alicia i el Pais de les Meravelles
  • Disfressa més agosarada: Abba
Darrera actualització: 25.02.2019 | 11:19