El Casal de la Gent Gran de Calldetenes torna a l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Dilluns, 25 de de març de 2024 a les 10:00

Després de l’èxit de la seva primera representació del mes gener, repeteixen el mes d’abril amb les dues obres: Ous de Somera i El Testament d’en Nasi.

Ous de somera, una rondalla mallorquina amb adaptació d’en Guillem Cabrer, escriptor de poesia, novel·la, teatre... Aquesta “rondaia”, d’en Jordi d’Es Racó, l’astúcia queda una mica de banda i dona lloc a una situació burlesca increïble: la del carboner que cova en silenci les dues carabasses.

El Testament d’en Nasi, una divertida adaptació teatral d’Àngels Garriga a partir del conte de Francesc Eiximenis, un monjo franciscà nascut a Girona l’any 1340.

L’adaptació d’Àngels Garriga, pedagoga, mestra i escriptora, narra com un pobre camperol deixa una herència a la seva vídua  què fa ella per intentar millorar les seves opcions. L’obra és enginyosa i els seus personatges són plens de picardia.

 

El Teatre Casal de Calldetenes assagen un parell de dies entre setmana sota la direcció d’en Joan Pujol i representaran l’obra el dissabte 6 d’abril a les sis de la tarda.

 

En col·laboració amb el Casal de la Gent Gran, Playback Torelló faran la seva representació guanyadora del primer Festival Playback.cat, el diumenge 7 d’abril a l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Es podrà gaudir, de forma gratuïta de la seva brillant actuació amb un repertori d’uns quinze temes, entre ells els tradicionals “Remena nena”, “El vestit d’en Pasqual” o l’emblemàtica “New York, New York”.

 

 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 09:28

Imatges

Cartell