El Càpsula afronta una edició totalment digital

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 00:00

La nova edició de les jornades d’orientació acadèmica i professional d’Osona d’aquest 2021, en les que participen els alumnes de l’Institut Les Margues, s’inicien aquesta setmana.

Aquest any, la 7a edició de Càpsula s’ha preparat des d’un inici en format digital tenint en compte la situació actual, i van adreçades a totes les persones joves, especialment a les que cursen 4t d’ESO, PFI i cursos de Garantia Juvenil. L’objectiu és dotar al jovent, a les famílies i a la comunitat educativa d’informació útil per a la presa de decisions en l’itinerari formatiu i laboral que afronten a l’acabar l’educació obligatòria. 

Les jornades, impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, compten amb la col·laboració dels i les professionals de Joventut de la comarca i dels tècnics municipals, i també del servei d’Educació comarcal.

Es calcula que més de 1.600 joves participaran activament de les jornades, i que l’impacte serà major gràcies a la creació d’una pàgina web pública i de referència en temes d’orientació acadèmia. El portal del Càpsula dona visibilitat a tota l’oferta post obligatòria present a la comarca i compta amb una gran varietat de recursos dirigits a joves, familiars i professionals.

Per generar encara més impacte en temes d’orientació, hi ha previst que durant la setmana del 22 de març es realitzin les ja conegudes “Càpsula professionals” i el “Càpsula famílies” també en format telemàtic.

Podeu trobar més informació al web www.osonajove.cat/capsula i a les xarxes socials del servei d’Osona Jove.

Darrera actualització: 10.03.2021 | 09:21