El 27 d'octubre a Calldetenes torna el Mag Lari amb l'espectacle Strafalari

Dimarts, 23 de de juliol de 2024 a les 00:00

En ell tot és Strafalari, el seu humor, els seus números, el seu vestuari i en general la seva manera de fer. Per tant, quin millor títol per a un espectacle del Mag Lari que Strafalari? Un nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, que et farà passar l’estona volant!

 

Després de tants anys sobre l’escenari arriba el Mag Lari més Strafalari que mai!

Mag Lari (Josep Maria Lari Viaplana, Barcelona 1973) és il.lusionista des de fa 30 anys. La seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 Il.lusions, entre molts d'altres.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda, en part, a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TVE, TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col.laborador amb Albert Om, Javier Cárdenas, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular. L'any 2016 va obrir la seva pròpia escola de màgia https://maglari.com/escola-de-magia a Barcelona per formar nous talents.

Algunes curiositats serien que es va convertir en personatge de còmic a la revista Cavall Fort, que va fer desaparèixer els 65 músics de l'Orquestra de Sant Cugat, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col.leccions de memorabilia més importants del món. Enric Lucena també va escriure sobre ell el llibre La màgia de fer Màgia.

Premis com l'Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, el Culturàlia, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a Català de l'Any, avalen una carrera amb més de 3.500 funcions, "fetes sempre amb la mateixa il.lusió que el primer dia", tal i com ell mateix diu.

Ha presentat durant dues temporades el programa "Pura Magia" de TVE, on també n’era el director de l'acadèmia. Ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema, i és l'únic artista que ha repetit tres anys seguits al Festival de Cap Roig. També ha fet cameos en pel.lícules com El crèdit o La Vampira de Barcelona.

En l'actualitat el Mag Lari ha dirigit el programa Magic for Humans de Netflix i l'espectacle Nada es imposible del Mago Pop representat a Madrid, Barcelona i properament a Broadway.

Fitxa artística i tècnica

Guió i direcció: Josep Maria Lari

Intèrprets: Mag Lari

Disseny d’il·luminació: Oriol Rufach

Tècnic d’il·luminació i so: Oriol Rufach

Escenografia: Castellserà Màgic

Fotografia: David Ruano

Premsa: Dídac Atzet didac@maglari.com

Darrera actualització: 10.06.2024 | 10:49