DOS PROJECTES D’ESTIU PELS JOVES A CALLDETENES: Voluntariat Ambiental i Social i Estiu Jove Comunitari

Dimarts, 25 de d’abril de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Calldetenes ha apostat aquest any per a 2 projectes per a joves, per tal de donar resposta a l’alta demanda que hi ha cada estiu, el Voluntariat Ambiental i Social i l'Estiu Jove Comunitari.

El Voluntariat Ambiental i Social és l’11a edició que es fa al poble. És un projecte gratuït, intergeneracional, coordinat amb la gent gran de l’espai activa’t, comunitari amb voluntat d’intervenir en projectes que beneficien el municipi. Inclou algunes activitats de lleure gratuïtes per tal de compensar l’esforç dels participants. 

Té una durada de 3 setmanes del 3 al 21 de juliol, de 9-13h.

Aquest any es treballarà amb el projecte “Un pati increïble: pati coeducatiu i refugi climàtic”, de l’Escola Sant Marc de Calldetenes. És el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2022.  

 

L’Estiu Jove Comunitari és un projecte nou que vol mantenir l’essència del treball comunitari en el seu eix d’actuacions, combinant el treball comunitari amb el lleure i esports. 

Té una durada de 4 setmanes del 3 al 28 de juliol, de 9-13h. Tindrà una quota setmanal, en funció de les setmanes que es vulguin venir.

Inclou la construcció d’una pista de volei platja, amb la seva dinamització i programació esportiva, piscina, Trobada comarcal de joves, sortida a Waterworld (cost a part).

 

Les properes setmanes es detallaran les dates d’inscripcions i les programacions.

 

Per tant d’estar actualitzats seguiu:

  • Ajuntament de Calldetenes: www.calldetenes.cat  , Instagram: @ajcalldetenes , Twitter: @ajcalldetenes, Facebook: comunicació calldetenes
  • Voluntariat Ambiental i Social: Instagram: @voluntariatcalldetenes, voluntariatcalldetenes.blogspot.com
  • Estiu Jove Comunitari: @joventcalldetenes 

 

Darrera actualització: 25.04.2023 | 10:22