Cursa de Cros Escolar a Calldetenes

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 a les 00:00

El diumenge 4 de novembre 2018, es celebra a Calldetenes a la zona esportiva municipal, una cursa de cros escolar de la 10a Lliga Comarcal de Cros Escolar organitzada pel Consell Comarcal d’Osona i el Club Athletisme Calldetenes i comprèn les categories de prebenjamí a cadet. S’entregarà trofeu als tres primers atletes escolars de Calldetenes en cada categoria

La primera carrera començarà a les 11 del matí amb els atletes cadets seguits dels infantils, alevins, benjamins i prebenjamins, tots ells en les categories de femení i masculí. Finalitzant les darreres curses pels volts de la una del migdia.

Les inscripcions serviran per participar en totes les curses de la Lliga, i es podran realitzar fins al dijous dia 1 de novembre al correu electrònic a croscalldetenes@gmail.com o a trucant al 93 881 47 42. Així com al mateix dia de la cursa abans de les 11h (4 euros). Els dorsals es recolliran el mateix dia del cros a l’institut de Calldetenes, ubicat davant del la sortida i arribada del circuit.

Darrera actualització: 29.10.2018 | 12:08