Crònica del ple ordinari de 14/01/2019

Dimarts, 15 de de gener de 2019 a les 00:00

Un ple ordinari atípic, en el que degut a la vacant en la plaça de Secretari/a Municipal es comptava amb un ordre del dia de mínims, per donar continuïtat a la periodicitat plenària, a l’expectativa de la celebració del ple dels pressupostos, que s’estima al mes de març.

En el primer punt, posteriorment a les esmenes oportunes, es va aprovar l’acta del ple anterior per unanimitat.

En el segon punt es va donar compte dels decrets d’alcaldia de 5 de desembre a 8 de gener, en el qual es va tornar a explicar el recurs presentat per l’Ajuntament contra el retorn d’un elevat import en relació a les obres del pavelló sol·licitat pel departament de Governació de la Generalitat, que a dia d’avui està recurs contenciós-administratiu. L’Alcalde va explicar que des del consistori no es comparteixen algunes de les clàusules que han portat a aquesta situació.

En el tercer punt, es va donar compte de la relació de factures, i sense mocions d’urgència, es va donar pas a l’últim apartat de precs i preguntes. El regidor d’Esports va posar en valor la feina fet durant la Cavalcada de Reis i va destacar l’adhesió a la campanya #BaltasarDeVeritat per promoure valors humans. L’Alcalde va informar sobre la celebració d’una xerrada sobre seguretat al domicili a càrrec dels Mossos d’Esquadra, aquest proper dimecres a l’Auditori Teatre, davant l’increment de robatoris arreu del territori. Finalment, el regidor a l’oposició va exposar que des d’ERC s’espera una resposta per escrit respecte a la gestió del litigi que l’Ajuntament manté amb un particular entorn a la titularitat d’uns terrenys.

Darrera actualització: 15.01.2019 | 11:15