Crònica del ple extraordinari de 19 de desembre

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:00

En aquest ple extraordinari s’ha aprovat la presa de possessió del nou regidor, Roger Pradell, que substitueix a l’antiga regidora de Joventut, Mercè Pradell, el compte de gestió i recaptació ORGT 2018, la bonificació a la Fundació Sant Tomàs, el conveni FEDER i les obres i instal·lació de llumeneres al camp de futbol, entre d’altres.

Abans d’entrar en l’ordre del dia, s’ha aprovat incloure d’urgència un vuitè punt, referent a una modificació de crèdit.

En el primer punt de l’ordre del dia, es va aprovar la presa de possessió del regidor Roger Pradell, que substitueix a la regidora sortint, Mercè Pradell, que ha presentat la renúncia voluntària i ha estat al capdavant d’entre altres àmbits, de les Festes Populars.

Seguidament, es va aprovar per unanimitat l’aprovació del compte de gestió i recaptació ORGT 2018, juntament amb la modificació de crèdit número 11.

En el quart punt de l’ordre del dia, es va aprovar per unanimitat la bonificació fiscal a la Fundació Sant Tomàs, per tal de donar suport a una entitat sense ànim de lucre que ha realitzat una inversió econòmica important en la remodelació i adequació de les seves instal·lacions que permeten dur a terme una labor social.

En el cinquè punt, es va aprovar per unanimitat la proposta d’acord per a subscriure el conveni FEDER, incorporant 983 euros en concepte d’assessorament tècnic. El FEDER són fons estructurals i d’inversió europeus que financen projectes que reforcen la cohesió econòmica, social i territorial i  impulsen el creixement sostenible, intel·ligent i integrador del conjunt de la Unió Europea. 

En el sisè punt de l’ordre del dia, es van aprovar per unanimitat les obres de subministrament i instal·lació de llumeres LED al camp de futbol municipal, en el marc de les actuacions de millora i manteniment previstes.

Ja en setè punt, es va aprovar l’acord de crèdits incobrables i baixa del padró IVTM ORGT 2018. I ja en l’últim punt, incorporat d’urgència, s’ha aprovat la modificació de crèdit número 12.

Darrera actualització: 19.12.2019 | 21:23