Crònica del ple del cartipàs municipal i la sessió de la sessió de ple extraordinària. (18/07/2023)

Dimarts, 18 de de juliol de 2023 a les 00:00

La primera sessió de ple, es va aprovar celebrar de forma bimensual de les sessions plenàries, el primer dilluns dels mesos imparells a les 8 del vespre com també es va aprovar, amb els vots en contra de l’oposició, les retribucions dels regidors tant de dedicació com d’assistència als plens municipals.

L’estructura organitzativa del mandat 2023-2027 de l’Ajuntament de Calldetenes, es formula amb el següent organigrama comprensiu de les diferents àrees d’activitat municipal i la seva distribució entre les diferents regidores.

- Miquel Riera Casases; Alcalde de Calldetenes, i regidor de l’àrea de Governació i de Mobilitat.

- Jaume Mas Coll: 1r Tinent d’Alcalde i regidor d’Ensenyament, Esports, Brigada i Turisme.

- Marc Verdaguer Montanyà : 2n Tinent d’Alcalde i regidor d’Hisenda, Recursos Humans, Joventut i Pagesia.

- Joan Saborit Puig: 3r Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme, Serveis i Promoció Econòmica i Fires.

- Pilar Puigdesens Gaja: Regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Participació Ciutadana i Comunicació i Tecnologia.

- Maria Carme Torner Casas: Regidora de Comerç i Festes.

- Rafael gàmez garrofano: regidor de sanitat, salut pública i benestar social i cultura.

 

El Ple extraordinari celebrat a continuació, a més d’aprovar les sessions de plens anteriors així com les relacions de factures pertinents, va permetre aprovar de forma inicial el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum compartit en els equipaments municipals.

Els festius per l’any 2024 seran el dilluns 20 de maig com a segona Pasqua i el dimarts 24 de setembre per la celebració del dia de la Mercè, per la celebració de la Festa Major de Calldetenes.

El pròxim ple es celebrarà el dilluns 4 de setembre a les 8 del vespre a la sala de Plens de l’Ajuntament de Calldetenes.

 

Podeu consultar la vídeo-acta a la pàgina web de l’Ajuntament, el primer ple amb una durada de 27 minuts i 8 segons i el segon ple de 49 minuts i 27 segons, podent consultar cada punt de l’ordre del dia i de les intervencions realitzades. Adjunt s’hi troba l’ordre del dia i les estadístiques de les intervencions fetes de cada intervinent. Podeu consultar-la al següent enllaç: plens.calldetenes.cat i també a la pàgina principal de l'ajuntament de Calldetenes. 

Darrera actualització: 20.07.2023 | 12:15