Crònica de l'últim ple del mandat, de 6 de maig

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 00:00

L’últim ple del mandat, va destacar per l’aprovació de les bases i convocatòria de les subvencions a entitats 2019, mocions en contra la persecució judicial de l’Estat envers l’independentisme, i a favor de declarar la diada de Sant Jordi patrimoni immaterial de la Humanitat i al dret a morir dignament.

En els quatre primers punt de l’ordre del dia, es van aprovar per unanimitat les actes dels plens de 4 de març, 1, 15 i 29 d’abril. Seguidament es va donar compte dels decrets d’alcaldia compresos entre el 27 de març i el 30 d’abril, ambdós inclosos, juntament amb la relació de factures.

En el setè punt, sobre les bases i convocatòria de les subvencions a entitats 2019, es van aprovar en la mateixa línia de l’any passat, incloent com a novetat, que els grups de persones o entitats que no estaven registrades com a tals, han hagut de formalitzar el requisit.

En l’apartat de mocions, es van aprovar per unanimitat acusar l’Estat d’utilitzar la justícia per perseguir la independència, declarar la diada de Sant Jordi patrimoni immaterial de la Humanitat, i donar suport al dret a morir dignament.

En el torn de precs i preguntes, el regidor d’Esports de PeM-CUP va explicar que la temporada de piscina aquest any arrencaria el dia 8 de juny, i va emplaçar al futur Consistori a treballar per a fer possible que els treballadors Municipals finalment disposin d’un conveni laboral, arrel de la demanda oficial que aquests han presentat en els últims dies.

Finalment, algunes de les regidores i regidors que no continuaran en el proper mandat, es van acomiadar, en un tancament de ple emotiu, que tanca també una etapa.

Darrera actualització: 08.05.2019 | 11:30